Utazz velünk vissza a múltba! – 2007. november

2022 első LTV Anno ajánlójában visszautazunk 2007 novemberébe, ahol olyan izgalmas dolgok történtek, mint a hallgatói laptop program elindulása, Bollók Csaba – Iszka utazása című filmjének bemutatója, vagy épp egy 2007-es promóciós kisfilm, amely az akkor főiskola életébe enged bepillantást. Ezen felül is sok érdekes videó várja a nosztalgia szerelmeseit, így mindenképp érdemes ránk kattintani! 

EKF a jó döntés (promóciós kisfilm) /2007.11.09./

Egy igazán szórakoztató és jókedélyű összefoglalót láthatunk az EKF sokszínű és eseménydús életéről és fantasztikus hangulatáról.

Hallgatói laptop program – infostruktúra fejlesztés az EKF-n /2007.11.16./

Az első laptopok - Arról van szó… az EKF közéleti magazinműsorában a hallgatói laptop programról halhatunk, amit az országban előként iskolánkban indítottak el. Ezt az előre haladó kezdeményezét Dr. Kis-Tóth Lajos rektorhelyettesnek köszönhetjük, aki egy hétfői rektori ülésen feltette a kérdést; miért ne kaphatnának a hallgatók saját laptopot a tanuláshoz? Felismerve az infostruktúra fejlődését az utóbbi években és szegényebb körülmények közül induló hallgatók számát az ügy el is nyerte az iskola támogatását.

Iszka utazása – Bollók Csaba filmjének bemutatója /2007.11.16./

A mai napon a médiatanszék egy tanárának Bollók Csabának a legújabb filmjét mutatjuk be a hallgatóknak. Bollók tanárúr keleti utazásai során találkozott a film majdani főszereplőjével és mint mondani szokás szerelem volt első látásra. Egy igazán mélyérzésű filmet láthatnak most a diákok tragikus gyermeksorsokról. Adásunkban egy két részletet is megmutatunk a filmből.

A főiskolai lelkészség munkájáról /2007.11.09./

Arról van szó… az EKF közéleti magazin mai műsorában a főiskolai lelkészség munkájába pillantunk be. Varga József, káplánnal arról beszélgetünk, hogy a lelkészség és önkéntes segítői hogyan tervezik megszólítani a hallgatók szélesebb köreit előadások és szórakoztató programok segítségével.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video