Utazz velünk vissza a múltba! – 2007. január

Ismételten elhoztam számotokra néhány ajánlót a múltból, ezúttal 2007 januárjába kapunk betekintést, milyen izgalmak történtek a főiskolán akkoriban. A médiatechnológusok vizsgafilmjeit ajánlom nektek elsőként, melyek hol megnevettetnek, hol elszomorítanak, de egész biztosan nem untatnak majd titeket. Aztán az Elektronikus, -képi, -plasztikai ábrázolás tájékoztató videóját ajánlom, melyben a felvételizőket segítették információhoz a könnyebb döntés érdekében. Végül, de nem utolsó sorban a januári nyílt napot és az Oklevélátadó Díszünnepséget is láthatjátok 2006-ból, hogy zajlottak akkor ezek a jeles eseményei az intézménynek. Jó szórakozást hozzá! 

Írta:Maróczi Bianka

Nyílt nap a főiskolán /2007.01.25./

A főiskola nyílt napjára kapunk betekintést, ahol az illetéseket, Kalóné Szűcs Erzsébetet a Tanulmányi és Információs Központ igazgatóját, Lőrinczné dr. Thiel Katalint, oktatásfejlesztési rektor-helyettest és Országh Ákost a Hallgatói Centrum vezetőjét kérdeztük a nyílt nappal kapcsolatos kérdésekről. Ez alkalommal kicsit más volt a nyílt nap, bővült egy új kedvcsináló videóval a repertoár és egy fórumon is segítették az érdeklődőket. Léteznek általános kérdések, melyek évről-évre érdeklik a felvételizőket, de akadnak változások, melyekről szükségszerűen tájékoztattak mindenkit, illetve megtudjuk, hogy milyen egyedülálló lehetőségeket kínált az intézmény az érdeklődőknek. A nyílt napok mindig izgalmas, nyüzsgéssel teli időszakok a főiskola életében, lessünk bele mi is, és lássuk mit kínált az intézmény a felvételizőknek!

Így képzünk mi: Elektronikus, -képi, -plasztikai ábrázolás (BA) /2007.01.30./

A felvételizők dolgának megkönnyítésére jöttek létre ezek az úgymond kedvcsináló és tájékoztató anyagok, melyek a Bolognai folyamat után tisztázzák az egyes szakok megváltozott felépítését. A felvételi követelményeket is beszélünk amellett, hogy pontosan milyen szakirányokkal várják majd a felvételizőket, milyen pluszt kínálnak a változások után az érdeklődőknek. Láthatjuk emellett az elkészült alkotásokat is kisebb bejátszásokban és magát a munkafolyamatot is megmutatják a nézőnek. Érdemes megtekinteni!

Az EKF Oklevélátadó Ünnepsége (2007. január 26.) /2007.01.30./

Főiskolánk Oklevélátadó Ünnepségét ajánlom nektek ezúttal, hiszen mindannyiunk életében fontos momentum a diploma átvétele, és a hozzá fűződő díszünnepség. A dísztermet teljesen megtöltik a végzett hallgatók és szüleik, hozzátartozóik, és ha nem is mindenki esetében ugyanez a helyszín, de a diplomaosztó kimenetele hasonló lesz. Aki egyszer belevág felsőfokú tanulmányaiba és kitartóan, szorgalmasan végigcsinálja a képzést, annak meglesz a jutalma. Engedjétek meg hogy az ünnepségre invitáljalak titeket, és az ünnepi beszédek, köszöntők után lássuk a diplomaosztót is!

A Médiatechnológus szakképzés vizsgafilmjei /2007.01.08./

Ezeket a vizsgafilmeket mindenkinek látnia kell! Amellett, hogy egykori hallgatóink munkái és minden ilyenre büszke az intézmény, valóban zseniális alkotások születtek. Némelyik humoros formában nevetteti meg a nézőt, és van amelyik inkább drámai, vagy épp akciódús, a lényeg, hogy mindegyik figyelemfelkeltő valamiért. Noha a technika mai szemmel nyilván kezdetlegesnek hat, nézzétek el nekünk, hiszen ezek az alkotások 2006-ban születtek, a mondanivaló és a téma azt hiszem mindenkit bőven kárpótol majd. Jó szórakozást hozzájuk!

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video