Utazz velünk vissza a múltba! – 2007. április

2007 áprilisában ismét több kiállítás volt városunkban, azonban a főiskolai élet sem állt le. Beszélgettünk az akkor aktuális szépségkirálynővel és informálódtunk a brüsszeli film szakmai gyakorlatról is. A lakosokat pedig egy régen mindenki által kedvelt rádió műsorról kérdeztük, a Szabó családról

Főiskolai szépségek /2007.04.06./

Minden évben megrendezésre kerül az Eszterházy Károly Főiskola szépségversenye. Műsorunkban vendégünk volt a 2006-os év nyerese Benda Georgina és az akkori új nyertes Bátki Beáta. Izgalmas élményeket és tapasztalatokat osztottak meg velünk rendezői és versenyzői szempontból egyaránt.

Régi-módi – a Szabó család /2007.04.13./

Régi-módi adásunkban a Szabó családról kérdeztünk körbe. A fiatalabb korosztály már nem is hallott róla egyáltalán, míg a 40 év körüliek és az idősebbek körében igen csak ismert volt. Megérdeklődtük azt is, hogy ki mire emlékszik a műsorból, meglepően sok változatot kaptunk

Pokoljárók – Szurcsik József kiállítása /2007.04.20./

Szurcsik József kiállítása volt megtekinthető 2007-ben. A Munkácsy-dajís képzőművész saját magunk által készített börtönökről készített sorozata elképesztő látványt nyújtott az idelátogatóknak. A vele készült interjúban részletesebben is megismerhetjük az alkotásokat. Megismerhetjük a művész gondolatmenetét és minden lépését az alkotásának.

Végzős rajzosok kiállítása a Templom Galériában /2007.04.17./

Mint az már megszokottá vált 2007-ben ismét megrendezésre került a végzős rajzosok kiállítása az egri Templom Galériában. Kis videónk ezen a kiállításon kalauzol végig minket. Igyekeztünk bemutatni a legérdekesebb és legszebb alkotásokat.

Brüsszeli film szakmai gyakorlat /2007.04.06./

2007-ben lehetőség nyílt a Főiskola hallgatói számára, hogy kiutazzanak Brüsszelbe és ott tegyenek film szakmai gyakorlatot. Az interjúban kiderül, hogy a legelső és egyben talán a legszigorúbb szűrő az a nyelvtudás volt, hiszen a diákoknak érteniük kellett, hogy miről beszélnek. Érdekes tapasztalatokat osztott meg velünk az egyik diák, aki részt vehetett ebben az életre szóló lehetőségben.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video