Utazz velünk vissza a múltba! - 2009 december

Hallgatói koncert, férfi vízilabda meccs, Popcorn és a 2009-es főiskolai nyílt nap is vár azokra, akik ezen a héten velünk tartanak 2009. decemberébe. Az utolsó hónap ebben az évben is sok izgalmat tartogatott, mi pedig elhoztunk négy videót, amelyet ajánlunk. Tartsatok velünk!

Popcorn (2009.12.01.)

A Popcorn című műsor fiatalos filmajánlót készített, ami az aktuális mozifilmekhez igyekszik kedvet csinálni. Olyan filmekről esik szó, mint a Tiszta Napfény (2008), Don Quixote (2009), A próféta (2009), 2012 (2009). Rövid betekintést kapunk a filmek sztorijaiba, nem mellesleg a Popcorn kreatív animációkkal színesíti a műsort.

Kortárs Hangon az EKF és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hallgatóinak koncertje (2009.12.01.)

Karácsonyhoz közeledve az EKF és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hallgatói közös koncertet adtak az EKF közönségének. A koncerten zongora, cselló és klarinét szonátákat játszottak. Kreatív, új hangzásokban gazdag estét varázsolt Solymosi Tamás, ének - zene tanár, karvezetés szakos hallgató, Kedves Csanád, Zeneakadémiai zeneszerző szakos hallgató, Bella Máté, a Liszt Ferenc zeneművészeti Egyetem tanulója, Szakács Dénes, EKF hallgató és Solti Árpád. A műsor alatt hallható darabok mind saját szerzemények.

EKF - EgerFood - Imola Egri Vízmű SC (2009.12.02.)

Ismét Eger-Eger rangadó az 5. férfi vízilabda OB 1/B meccsen. Ezt megelőzően 1937 és 1938-ban mérkőzött hivatalosan országos bajnoki mérkőzésen a két akkori Egri csapat. Ezt a hagyományt folytatva a 2009-es és 2010-es szezonban ismét találkozik a két egri csapat. Az Eszterházy Károly Főiskola Egerfood Imola gárdája és az Egri vízmű meccsét láthatjátok.

Az Eszterházy Károly Főiskola - Nyílt nap (2009.12.03.)

Idén is, mint minden évben megrendezésre került az Eszterházy Károly Főiskolán a nyílt nap. A rendezvényen rengeteg diák vett részt, némely szakon nem volt új hír a túljelentkezés sem. A riportfilm felvételiztetőket, jelentkezőket és hallgatókat is meginterjúvolt az eseményről. A vegyes tapasztalatok ellenére biztosak lehettek benne, hogy az új lehetőségek adta izgalom mindenkiben ott volt

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video