Utazz velünk vissza a múltba! – 2007. február

2007 februárjában számos érdekes kiállítást tekinthettek meg az érdeklődők. Ebben a hónapban megrendezésre került a Századvég évforduló is. Valamint visszarepülhetünk abba az időbe, amikor még nem volt egyértelmű, hogy mindenkinek van facebook fiókja, sőt akkoriban még az IWIW volt a menő.

Kulturális attasé Egerben /2007.02.16./

Egerben nem mindennapi kiállítás fogadja az érdeklődőket. Az interaktív kiállításon a szív a központi téma, melyet több szempontból mutatnak be. A szervező elmondása szerint egyszerre jelenik meg művészeti, tudományos és történeti nézőpontból. A British Council ide látogatásával lehetőség nyílik a kapcsolatok kiépítésére és a már meglévő kapcsolat megerősítésére.

Német képregény kiállítás a Művészetek Házában /2007.02.09./

A Művészetek Házában megrendezésre került egy képregény kiállítás. Elsősorban német képregények láthatóak, de akadnak közöttük Magyar alkotások is. A képregények célja, hogy bemutassa a mindennapi életet és az azzal járó problémákat vagy különböző életszituációkat. Ilyen képregény például a Flix és Mavil kalangyai, ami a hétköznapi életet mutatja be és a Mindenki máshogy kívánja komikus képregény, ami a homoszexuálisok életét próbálja bemutatni. A japán képregények rajongói számára is érdekes lehet a kiállítás, hiszen számos manga is megtekinthető.

Századvég évzáró /2007.02.02./

Megrendezésre került a Századvég Politikai Iskola évzáró ünnepsége. Sok végzett tanuló kapta meg a neki járó bizonyítványt. Professzor úr pedig beszámolt arról, hogy hogyan látja a tanítványait és miként vélekedik a jövőről velük kapcsolatban.

A gyöngyösi Petőfi Sándor Óvoda és Iskola tanulóinak kiállítása az EKF-n /2007.02.02./

Megrendezésre került a gyöngyösi Petőfi Sándor Óvoda és Iskola tanulóinak kiállítása az Eszterházy Károly Főiskola épületében. A kiállítás megnyitóján a gyerekek és pedagógusaik egy kedves performansszal készültek. A kiállítás szabadon volt látogatható minden érdeklődő számára.

Klavia túra – közösségi oldalak a világhálón /2007.02.13./

Mai szemmel teljesen természetes, hogy valaki a közösségi médiákat használja. Sőt 2021-ben már az a furcsa, ha valakinek nincs saját fiókja. Ez azonban ne volt mindig így. 2007-es adásunkban körbekérdeztük az akkori hallgatókat és oktatókat, hogy mi a véleményük az IWIW közösségi oldalról. Meglepő módon, akkor meg senki nem feltételezte, hogy adatokat lopnának. Mindenki örömmel és bizakodva regisztrált.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video