Utazz velünk vissza a múltba! – 2007. december

Múltidéző LTV Anno ajánlónkban ma 2007 decemberébe utazunk vissza, ahol az akkor még főiskola, hallgatói önkormányzata megszervezte az első Mr. EKF-et, amit azóta hallgatóink, már Mr. és Mrs. Eszterházynak ismernek. A szépségverseny mellett, Özv. Racskó Józsefné és Macsi Sándor felidézik gyermek- és fiatalkoruk iskoláséveit, de számos archív felvétel várja az érdeklődőket az LTV Anno youtube csatornáján.

Szárnybontás - Herczeg Flóra /2007.12.07./

A Szárnybontás, tehetséges hallgatók portréműsora, ahol a mai adásban, Herczeg Flóra francia szakos hallgatóval ismerkedhetünk meg. Flóra egy zenész családból származik, ő maga is népdalénekes lett. Az éneklés mellett táncol, zenél, és egy együttes tagja, melynek készülőben van a nagy albumuk, amit jövőre terveznek kiadni, de emellett Flóra megalkotta saját lemezét is, az eladásokból befolyó összeget pedig jótékony célokra fordította.

Mr EKF /2007.12.07./

2007 decemberében megrendezték az első Mr. EKF versenyt, amit ma már jól ismerünk, de most találkozhatunk az első szervezővel és győztessel. Megtudhatjuk hogyan is született meg eme esemény gondolata, hogyan valósult meg, illetve néhány felvételben bepillanthatunk magába a versenybe is. Tartsatok velünk!

Régi-módi – az iskola /2007.12.07./

Múltidézésünkben egy múltidéző interjúfilmre bukkantunk. Özv. Racskó Józsefné és Macsi Sándor idézik fel gyermek- és fiatalkoruk iskolás éveit.

Századvég Évzáró /2007.12.28./

13. évfordulóját ünnepli a politikai iskola egri tagozata. Egy izgalmas, újfajta iskolát és oktatás ismerhetünk meg Egerben, ahol nem csak fiatal diákok, de idősebb dolgozó (szak)emberek is beültek az iskolapadba tovább csiszolni képességeiket.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video