Utazz velünk vissza a múltba! – 2007. május

Ismét rengeteg kulturális esemény zajlott ebben a hónapban, aminek részesei lehettünk. Számos kiállítás és koncert volt látogatható 2007 májusában. Főiskolánk tornászai pedig hatalmas sikerekkel tértek vissza a szegedi versenynapokról. Mindezek mellett megismerhettük néhány hallgatónkat és jövőbeli terveiket is.

Közös térben kiállítás /2007.05.04./

A Trinitárius galériában nyílt meg az Egri Szabad Szalon Társaság Közös Térben című kiállítása. A társulat tagjai olyan egri művészek, akik szeretnék bemutatni saját műveiket, de segítségre szorulnak. A társulat 2002-ben alakult meg és azóta folyamatosan bővül és terjeszkedik.

EKF-ről jöttem, … - magazin /2007.05.04./

Körbe kérdeztünk a hallgatók körében, hogy milyen szakra járnak és hogyan látják a jövőjüket. Sokan még bizonytalanok ezzel kapcsolatban. Az Eszterházy Károly Főiskola szakmai napján azonban segítségükre volt pár régi hallgató, akik már sikeresek saját munkaterületükön. Kértünk tőlük pár tanácsot, valamint megérdeklődtük, hogy mennyit köszönhetnek a Főiskolának.

Sikeres tornászaink /2007.05.11./

A főiskola sok tehetséges tornászt tudhat magáénak. Megkérdeztük három tehetségünket a két napos versenyről. Köztük Berki Krisztiánt is aki azóta számos díjat nyert, köztük Olimpiai aranyérmet is.

Kodály hangverseny /2007.05.18./

A Kodály évforduló alkalmából koncertet adott a főiskolai Vegyeskar. Hozzájuk társult még jó pár diák is az énekkarból, illetve a zenész pedagógusok is csatlakoztak a koncerthez. Orosz-Tokár Edina kar vezetővel készített interjúban megtudhattuk, hogy hogyan készültek erre az eseményre és hogyan vélekedik Kodály műveiről.

Néptánc gálaműsor, Egres Néptáncegyüttes /2007.05.25./

A Bartakovics Béla Művelődési Központban került megrendezésre az Egres-Lajtha Néptáncgála. A Líceum Televíziónak köszönhetően megörökítésre került ez a rendezvény, melybe betekintést nyújtunk.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video