Utazz velünk vissza a múltba! – 2010 január

2010 januárja érdekes, és egyben tanulságos hónap volt. ’Így képzünk mi’ sorozatunkban ezúttal a turizmus és vendéglátás alapszakról, valamint az elektronikus, képi, plasztikai ábrázolás BA szakokról tudhattak meg többet kedves nézőink. De olyan érdekességeket is hoztunk, mint a Roma Rocky - magyar dokumentumfilm, melyben megismerhetjük Robit a közkedvelt ökölvívót, vagy éppen a Salsa De La Noche táncos Mikulás bulija. Emellett megemlékezünk Dr. Zachar József, politika- és hadtörténészről. Tartsatok velünk ezen a héten is!

Salsa De La Noche (2010.01.01.)

Salsa Mikuláskor? Miért ne? Az Egri hotel alagsorában tartott Mikulás partyn Salsával ünnepeltek az EKF hallgatók. A szokatlan eseményt a Salsa De La Noche rendezte meg a Bowling engedélyével. A táncosok felkészítését a De La Noche két tánctanára vezényelte. Az esemény épp olyan izgalmas volt, mint ahány korosztályból láthatunk önfeledt táncosokat.

Dr. Zachar József emlékére - portréfilm (2010.01.05) -

Dr. Zachar József, politika- és hadtörténész portréfilmjét tekinthetitek meg, amelyben szóba kerül a gyerekkora, élményei a háborúról, a Kádár korszak, illetve tanulmányai.

Roma Rocky - magyar dokumentumfilm (2010.01.08.)

Robi, a Roma Rocky életébe nyerünk betekintést ebben a dokumentumfilmben. Robi egy szegény sorsú cigány faluközösség közkedvelt figurája. A filmben szó esik az eddigi mérkőzéseiről, felkészüléséről és a közelgő meccsekről, a címadó névről, inspirációiról.

Így képzünk mi - Alapképzések BA tükrében elektronikus, képi, plasztikai ábrázolás (2010.01.12)

A képgrafikai és festészeti ábrázolás világába van lehetőségünk betekinteni Szurcsik József tanszékvezető segítségével, aki elmondja milyen feltételek szükségesek a sikeres felvételihez, milyen képzési formák és mesterképzések indulnak a megújult szakon. A bemutató videó igényes összekötő animációkkal teszi izgalmassá az informatív beszélgetést.

Így képzünk mi - a turizmus és vendéglátás alapszak (2010.01.26) -

Dr. Könyves Erika, főiskolai tanár és szakfelelős igazít el minket a turizmus és vendéglátás alapszakról. Szó esik a nyelvtudásról, a szakhoz szükséges készségekről, mester szakirányú továbbtanulásról, a képzés munkaerőpiaci értékéről.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video