Utazz velünk vissza a múltba! – 2008. szeptember

2008 szeptembere izgalmas hónap a múlt szerelmeseinek. Az Eszterházy Károly Főiskola csatlakozott a 3 éves Kutatók Éjszakája programsorozathoz, F. Balogh Erzsébet kiállítást tartott a Templom Galériában és rengeteg izgalmas dokumentumfilm várja az érdeklődők, az LTV Anno Youtube csatornáján. 

Kutatók Éjszakája 2008. (2008.09.26)

2008-ban az akkori Főiskola is csatlakozott Rend és rendezetlenség a természetben mottóval, az akkor még csak 3 éves Kutatók Éjszakája Európai kezdeményezéshez. Az Eszterházy Károly Főiskola egy kiváló pályázattal kapta meg a lehetőséget, hogy csatlakozzon Európa nagy városaihoz és együtt hirdessék a tudomány szépségét.

F. Balogh Erzsébet festőművész kiállítása a templom galériában (2008.09.26)

2008 szeptemberében F. Balogh Erzsébet tartott kiállítást a Templom Galériában. A tárlaton körülbelül 53 válogatott festményt tekinthettek meg az érdeklődők. Összeállításunkban a festőnő mesélt művei megszületéséről, jövőbeli terveiről, valamint Földi Péter festőművész is ellátogatott a galériába.

Egal dokumentumfilm az egri Egal Klub történetéről (2008.09.09.)

Hogyan lett az Egal Klub Magyarország egyik leghíresebb cult szórakozóhelye? Honnan jött az ötlet? És egyáltalán mi állt a siker hátterében? A 2008-ban dokumentumfilm készült az Egal Cult Klub történetéről, ahol ezekre a kérdésekre keresték a választ.

Örlődő remény (2008.09.16)

Szovátán a Sebes partján egy 200 éves családi tulajdonban lévő vízimalom áll. Simon Erzsébet mesélt a malom múltjáról, családja örökségéről és a molnár lét feladatairól. A kisfilm a XVI. Bolyai Nyári Akadémia Médiainformatikai szekciójában készült.

Színházi évkezdés (2008.09.26.)

Arról van szó… magazinműsorunkban az egri színházi világ vizeire evezünk vissza 2008-ba, amikor is 10 táncossal új tánctagozat született a Gárdonyi Géza Színházban. A színházi évadban az új társulat a Diótörőt készült előadni, Szigetvári Menyhért pedig Bulgakov darabot rendezett.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video