Utazz velünk vissza a múltba! – 2010 július

Újabb izgalmas hónap következik az LTV Anno múltidézésében. Ezúttal 2010 júliusából hozott műsorokat tekinthetnek meg újra az érdeklődők. Koncertfelvételek, zenei előadások és érdekességek hallhatóak a mostani gyűjtésben, de szó esik Fülöp Sándor fafaragó művészetéről és munkásságáról is. Művészeti témában pedig, többek között harcművészeti magazinműsort, illetve természetművészeti portrét is láthatnak azok, akik velünk tartanak.  

Pléjer - /2010.07.16/

Az EKF harmadéves kommunikációs hallgatóinak élő zenéről szóló adását követhetjük végig Pléjer című műsorunkban. Az adásban egy zenei rovatot láthatunk, illetve a Sajna Nana című számot is hallhatjuk. Helyet kap továbbá Yonderboi portré, izgalmas tények a szaxofonról, illetve egy rovat az aktuális top albumokról, slágerekről és a témába vágó programokról.

"Szeretni kell, csinálni kell" /2010.07.16/

Portré film Fülöp Sándor fafaragóról és munkásságáról. A filmben megismerkedhetünk a fafaragás eszközeivel, folyamatával, művészetével, betekintést nyerünk Fülöp Sándor saját kezűleg készített famunkából álló művészi gyűjteményébe.

Kiütve - harcművészeti magazin - /2010.07.02/

Kiütve című magazinműsorunkban az Aikidóról, mint harcművészeti stílusról tartanak egri diákok egy rövid bemutatót. A harcművészetet gyakorló fiatalok ismertetik a technika alapítóját, múltját, szellemiségét, illetve az Egri dojo alapulását, tevékenységét, illetve magának a harcművészetnek a pozitív hatásait.

Természetművészet /2010.07.09/

A természetművészet helyzetét, formáit, materiális megközelítéseit ismerhetjük meg, Gerő Ambrus, a Pécsi Tudományegyetem, Művészeti Kar hallgatója, illetve Kovács Boglárka Boróka, a Kolozsvári Képzőművészeti Egyetem hallgatója által. A riportban felszólal Dr. Balázs Péter az EKF Vizuális tanszék képviselője, aki gondolataival kiegészíti, ismerteti a természetművészet mélységét és eleganciáját.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video