Utazz velünk vissza a múltba! – 2010 június

A múlt szerelmeseinek ismét jó hírünk van, hiszen az LTV Anno heti gyűjtésében lehetőség van olyan riportok, kisfilmek, interjúk, magazinműsorok megtekintésére, mint például: a Magyar Műszaki értelmiség napja, ahol interjúnkban Dr. Nagy Lajost kérdeztük. Szó esik továbbá a Szépasszonyvölgyi beruházásról, a színpad és a környező objektumok rekonstrukciójáról és még ezeken kívül sok érdekességről is a hónapban. Érdemes velünk tartani most is!

EGERFOOD - élelmiszerbiztonsági kisfilm - /2010.06.04/

Rövid ismeretterjesztő filmen belül esik szó a háztartási keksz, illetve a réteslap hozzávalóiról, gyártásáról, tárolásáról, jótékony hatásairól, felhasználásáról, illetve messzenyúló múltjáról. Arról, hogy milyen tradíciói vannak a magyar életben ezeknek az ikonikus élelmiszereknek.

Új feltételek a Kepes György Szakkoliban - /2010.06.04/

Megváltozotak a feltételek a Kepes György Szakkollégiumba való bejutáshoz. A szakkolégium célja ezzel a változtatással az, hogy évről évre emelkedő színvonalat tudjanak biztosítani a szakkolégiumban résztvevő diákok számára, illetve a tehetség gondozásban. A diákok átfogóbban megismerhetik a kollégium egy komolyabb szegmensének, egységének a működését, illetve tapasztalat és pénzszerzésre is lehetőséget kapnak, többek között pályázatokon.

A Magyar Műszaki Értelmiség Napja - /2010.06.04/

A Magyar Műszaki értelmiség napján készült interjú, Dr. Nagy Lajos - az MTESZ elnökével, arra a kérdésre ad választ, hogy miképp jött létre az esemény, milyen célt szolgál, illetve ismerteti a jelen helyzetet a témában. Az interjú kitér továbbá a Magyarországon jelen lévő műszaki tendenciákra és alternatívákat kínál egy szebb, sikeresebb jövő érdekében.

Szépasszonyvölgyi beruházás - /2010.06.18/

Egy egri leépült, régies épület rekonstrukcióját hagyták jóvá, egy pályázat keretein belül. A Szépasszonyvölgyben fellelhető színpad és a hozzá tartozó további épületek felújításának folyamatairól készítettek rövid interjút Horváth István építészmérnökkel. A kreatív megoldások és Eger modernizálása került a középpontba.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video