Utazz velünk vissza a múltba! – 2010 május

Izgalmas hónapot zárt az LTV Anno 2010 májusában, ahol nézőink olyan anyagokat, eseményeket tekinthetnek meg újra, mint például: Podányi Dániel - Messze túl című kisfilmje, amely témáját tekintve a gyermekek felkészítését helyezi előtérbe. Emellett látható Dr. Vida Gábor akadémikus riportja, illetve a „Természetvédelem a globális gondok szorításában” című előadásának részletei is. Megtekinthetnek még egy válogatást a II. Eszterházy Filmnapok alkotásaiból, illetve további kulturális tematikájú adásaink is elérhetőek. Megéri velünk tartani!

 

Podányi Dániel - Messze túl - /2010.05.04/

A bizalom fontos, de a megfelelő felkészítés méginkább. Podányi Dániel rövid filmjében egy vidéki jelenetet látunk, két testvér főszereplésével, amely beindítja a fantáziát.

Természetvédelem a globális gondok szorításában - /2010.05.21/

Dr. Vida Gábor, akadémikus előadásában többet megtudhatunk arról, hogy a gazdasági növekedés miként hat természeti erőforrásainkra, illetve mit kellene tennie az emberiségnek, hogy elkerüljük a klímaváltozás negatív hatásait, s miként kell felkészülnünk a jövőre.

Kőszegi Tamás - Béla bá' - /2010.05.04/

Válogatás a II. Eszterházy Filmnapok filmjeiből. A Béla bá’ című rövidfilm, kendőzetlenül olykor profánul, de hitelesen bemutatja, hogy egy vidéki ember számára milyen változásokat hozott az idő.

XI. PodoHíd Roma-Magyar Kulturális és Szakmai Nap - /2010.05.28/

Kerecsenden megrendezték a Roma-Magyar Kulturális és Szakmai Napot, mely lehetőséget nyújtott arra, hogy a magyar és roma gyerekek egy tehetségkutatón vehessenek részt, ezzel lehetőséget adva a kölcsönös megértésre és együttműködésre. Az eseményen kifejezetten roma művészek alkotásaiból lehetett felkészülni, majd előadni kreatív, sőt olykor teljesen újkeletű formában.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video