Utazz velünk vissza a múltba! – 2003. április-május

Televíziónk fennállásnak 17. évfordulóján, 2020 tavaszán elindult az LTV Anno youtube csatornája. A videómegosztón archív felvételeinket tesszük folyamatosan közzé egészen a kísérleti adásainktól kezdve, ezekben a posztokban pedig a hallgatóink által ajánlott, archív műsoraink tekinthetők meg. Fogadjátok szeretettel videóinkat, nosztalgiázzatok, és kövessétek youtube csatornánkat is!

Írta: Berki Viktória

Lelátó - sportmagazin /2003.04.29/

A lelátó minden héten keddenként leadott műsor volt, ami az aktuális egyetemi sporthírekkel foglalkozott. A jelenlegi adásban Németh Kornél műsorvezető mutatja be az akkori egyetemi sportolási lehetőségeket. Megtudhatják, hogy mennyit változott a mai napig is működő egyetemi edzőterem, valamint Cseh Kálmán, a férfi kosárcsapat edzőjének beszámolóját is hallhatják az Angol kupa indulásáról.

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora /2003.05.02./

2003.05.02.-án először adták le a Líceum televízióban a Tükör című műsort, mely egy főiskolásoknak szóló magazinműsor volt. Az első adás egy szép egyetemi siker bemutatásával indul, a kreatív csoport hallgatói az egyik rövidfilmjükkel első helyezést értek el egy olaszországi megmérettetésen. A díjnyertes alkotás is megtekinthető a műsorban.Ezt követően egy tanulmányi kirándulásra kalauzoljuk Önöket. Egykori kommunikációs hallgatóinkkal a Hír TV szerkesztőségébe, a külügyminisztériumba, majd végezetül a Nők Lapja szerkesztőségébe látogatunk.A műsor további részében pedig hallgatói kiállításokat mutatunk be, az alkotókkal is mesélnek műveikről. Pillantsanak be a főiskola egykori mindennapjaiba, és ismerjék meg hallgatóink művészeti és kulturális tevékenységét!

Egri utcakövek: Almagyar utca /2003.05.16./

Emlékeznek még, hogy milyen volt közel két évtizede az Almagyar utca? Vajon ugyanolyan hangulatos manapság is?Tartsanak velünk, sétáljanak egyet Önök is a 17 évvel ezelőtti Almagyar utcán, nézzék meg, mennyit változott azóta!

Bakancsot fel! - Noszvaj /2003.05.16./

A Bakancsot fel! a Líceum televízió turisztikai műsora, amely kirándulásra, túrázásra buzdítja nézőit.Ebben az adásban éppen Noszvajra, azon belül is Síkfőkútra látogatunk. Barna Béla műsorvezető ismerteti a hely szépségeit, bemutatja hol lehet pihenni, mely helyeket érdemes meglátogatni. Kiváló kikapcsolódás kezdő és haladó túrázók számára, meseszép helyszíneket ismerhetünk meg otthonunk kényelméből.

Rendhagyó irodalom óra /2003.05.20./

Dr. Cs. Varga István Szergej Jeszenyin költészetéről és magyar recepciójáról tart előadást. Oroszország egyik legkiemelkedőbb költőjét mutatja be, akinek sorsa nagyban hasonlított egyebek mellett Petőfi Sándor, vagy éppen Balassi Bálintéhoz.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video