Utazz velünk vissza a múltba! – 2008. február

Kepes Szakkollégium, EKF-es diploma, Hallgatói Centrum, Amerikai jazz koncert, "Fiatalok a nemzetközi kapcsolatokban" ifjúsági vetélkedő döntője, Hallgatói Klub és Kultúra. Ilyen színes témák várnak azokra, akik végig pörgetik a 2008 februári LTV Anno ajánlónkat. Érdemes ebben a hónapban is velünk tartani, hiszen sok megemlített téma és kérdés még a mai viszonyok között is igen aktuális és érdekes lehet. 

Bemutatkozik a Kepes Szakkoli /2008.02.22./

Arról van szó… az EKF közéleti magazinműsorában Vég Dáviddal a Kepes György Szakkollégium vezetőjével beszélgettünk a szakkoli tevékenységeiről. A hírek szerint csak a legjobbak juthatnak be, most megtudjuk milyen hallgatókat várnak a kollégiumba. A Kepes Szakkoli széleskörű témákban szervez eseményeket, indít kurzusokat a hallgatóknak. Egy színes és erős közösséget ismerhetünk meg, akik megbecsülik és támogatják egymást mindenben. Valamint bepillantást nyerhetünk idei féléves terveikbe is.

EKF-es diploma a munkaerőpiacon /2008.02.01./

Az EKF közéleti magazinműsorában egy igen érdekes és aktuális beszélgetésben volt részünk Fenyves Péterrel a ÉMRMÜ és Szolg. Kp. Egri Kirendeltség igazgatójával. A diplomás pályakezdők munkaerőpiacon való jelenlétüket, sikereiket elemeztük, és kaptunk néhány értékes tippet a sikeres álláskereséshez.

A Hallgatói Centrum a hallgatókért /2008.02.22./

Arról van szó… hogy egy új intézményt avathatunk a főiskolán. A Hallgató Centrum célul tűzte ki az összes hallagatói ügyekkel foglalkozó szerv munkájának segítését, és saját önálló feladatainak bővítését. A Centrumot egyelőre Országh Ákos egyedül képviseli, mint programigazgató, szorosan együtt dolgozva a hallgatókkal és az egyéb ügyintézői szervekkel.

Hallgatói Klub és Kultúra /2008.02.08./

A Hallgatói Önkormányzatok egyik tagjával beszélgettünk ma stúdiónkban Csiszár Péterrel, FHÖK. Szó volt a hallgatói ügyek intézéséről, toborzásról, a hallgatói közélet alakításáról is többek közt. Egy nagyon izgalmas szervezet ez, ami csak a hallgatókért van, és tagjai is hallgatókból/volt hallgatókból állnak össze.

"Fiatalok a nemzetközi kapcsolatokban" ifjúsági vetélkedő döntője /2008.02.05./

Főiskolánk egy rangos ifjúsági vetélkedőnek adott otthont ebben a hónapban. A Politológiai Tanszék másodjára rendezi meg a vetélkedőt, és az ország több részéről érkeztek középiskolás csapatok megméretni magukat. A vetélkedőre nagy volt az érdeklődés a fiatalok körében és lelkesen vettek részt a feladatokban.

Amerikai jazz koncert /2008.02.22./

Egy amerikai jazz együttes adott koncertet a Líceum kápolnájában. Egy nagyon ritka és különleges élményben lehetett részünk ezáltal. Hallgassatok bele ti is.

Műsorismertetés

Műsorismertetés

Play video
Hírlánc Anno

Hírlánc Anno

Hírlánc – az Eszterházy Károly Főiskola hírműsora

Play video
Metronóm

Metronóm

Metronóm - zenei magazin.

Play video
Liceumi Katedra

Liceumi Katedra

Liceumi Katedra
Előadások az Eszterházy Károly Főiskolán

Play video
Bakancsot fel!

Bakancsot fel!

Bakancsot fel! - turisztikai magazin
Szerkesztő-műsorvezető: Barna Béla

Play video
Egri utcakövek

Egri utcakövek

Egri utcakövek - helytörténeti sorozat
Műsorvezető: Nyári Zsófia
Szerkesztő: Barna Béla

Play video
Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások kulturális magazinműsora

Tükör, főiskolások magazinműsora - kulturális magazin

Play video
Írás-kép

Írás-kép

Írás-kép - vers etűd

Play video